2010-04-29 12:51:09• hírek • Póti Orsolya

Készülnek az Ifjúság Napjára

Idén az Iskolai Táborok Strand melletti székhelyének a területén rendezik meg az Ifjúság Országos Napját, amelyre szórakoztató és interaktív műsorokkal  várnak minden érdeklődőt.

Hazánkban 2004 óta május 2-án ünnepeljük az Ifjúság Országos Napját. Ebből az alkalomból, a Szatmár Megyei Ifjúsági Igazgatóság városunkban is megszervezi az Ifjúság Napját, amelyre szeretettel várják a fiatalokat. Számos érdekes, izgalmas és interaktív eseményben lehet része annak, aki május 2-án, vasárnap délelőttől kilátogat a szatmárnémeti Iskolai Táborok területére.

A Szatmár.ro-t Vajda Piroska, az Ifjúsági Igazgatóság referense tájékoztatta arról, hogy milyen programokra számíthatnak a résztvevők. Idén az igazgatóság az esemény megszervezéséhez sajnos nem kapott semmiféle támogatást, ezért önerőből, illetve a G.M. Zamfirescu Kulturális Központ, a Megyei Tanfelügyelőség, a Regioline egyesület és a Rovenio Egyesület közreműködésével jöhetett létre a rendezvény. A színes rendezvényen továbbá a Caritas és a Vöröskereszt önkéntesei is részt vesznek.

A szórakozás és a kikapcsolódás mindenki számára garantált, hiszen a fiatalok számos sporttevékenységekre és interaktív műsorokra számíthatnak. Délelőtt 10 órától asztaltenisz-versenyen vehetnek részt a sportág kedvelői, mások pedig strandröplabdában és a fociban mutathatják meg ügyességüket. Azok számára is akad bőven kikapcsolódási lehetőség, akik nem szívesen vesznek részt a sporttevékenységekben, hiszen a Szatmárnémeti Rovenio Egyesület ARTTIS nevű színjátszó társulatának színészi gárdája színes utcai előadásokkal fogja szórakoztatni a közönséget.

A délelőtti műsorok után, 16 órától a G.M. Zamfirescu Kulturális Központban folytatják az interaktív, kulturális műsorokat este 21 óráig. A rendezvényt a tábor területén megrendezett tábortűz zárja.A szervezők reménykednek a jó időben, mert a tevékenységeknek és előadásoknak a szabadban lenne igazi varázsuk.


Tavaly a Kosuth-Kertben rendezték meg az Ifjúság Napját
Tavaly a Kossuth-Kertben rendezték meg az Ifjúság Napját


Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: